Επικοινωνήστε μαζί μας στο:210 6843888 | info@wiseup.gr
True Stories
Close

wise-act-1 Το πρόγραμμα  δημιουργήθηκε  από την Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers και αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην αντιμετώπιση της επάρατης νόσου, καλύπτοντας με το ίδιο ασφάλιστρο όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα παρέχει 100% κάλυψη, χωρίς τη συμμετοχή ταμείου και είναι το πρώτο πρόγραμμα που καλύπτει γυναίκες που νοσούν. Ταυτόχρονα  δίνει και πρόσθετες παροχές για εξετάσεις σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και άμεση πρόσβαση στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια οπότε και βοηθά στην πρόληψη που είναι η βάση για την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση της ιατρικής επιστήμης.

Το «Wise Act» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς τεχνογνώστες, και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας της (www.wiseup.gr) της Daedalus Life Insurance &Reinsurance Brokers η οποία και δεσμεύεται για την διαχρονική ποιοτική υποστήριξη των υπηρεσιών υγείας μέσω του προγράμματος αυτού.

Wise Act

Το WiseAct προσφέρει την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας.  Είναι το  πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑΜΕΙΟΥ. Αφορά όλες τις ηλικίες, από τον πρώτο μήνα γέννησης έως 99 ετών, ενώ ταυτόχρονα είναι το ΜΟΝΟ προϊόν τέτοιου είδους στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά το οποίο ασφαλίζει γυναίκες που ήδη παλεύουν με τη νόσο.

φωτοπουλος

Τι καλύπτει;

Το WiseAct καλύπτει για τον κάτοχό του δωρεάν:

Ψηφιακή Μαστογραφία
Ελαστογραφία
Υπερηχογράφημα Μαστών
Τεστ Παπανικολάου
Διακολπικός Υπέρηχος
Κλινική Εξέταση – Αξιολόγηση
Κλινική Εξέταση Χειρούργου Μαστού

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μία πληθώρα παροχών και εξετάσεων χωρίς plafond και ταυτόχρονα  απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους μεγαλύτερους παρόχους υγείας: Όμιλος Ιατρικού,  όμιλος Υγεία, Ιασώ, Mediterraneo, Όμιλος Ευρωιατρικής, Doctor’s Hospital, όμιλος Ευρωκλινικής, όμιλος Euromedica, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης, Γενική κλινική Άνασσα Βόλου, Ασκληπιείο Κρήτης και πολλά άλλα.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα WiseAct παρέχει επιπλέον παροχές, χωρίς αναμονές και χωρίς εξαιρέσεις, όπως:

  1. Οφθαλμολογική κάλυψη που περιλαμβάνει και επεμβάσεις laser αναφορικά με διορθώσεις διαθλαστικών ανωμαλιών με συμμετοχή των μελών 50% επί συγκεκριμένου τιμοκαταλόγου.
  2. Οδοντιατρική κάλυψη που περιλαμβάνει απεριόριστες υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως το φάσμα της θεραπευτικής, χειρουργικής και αισθητικής οδοντιατρικής.
  3. Φυσιοθεραπευτική κάλυψη με απεριόριστες επισκέψεις μόνο με 15€/ συνεδρία συμμετοχή του μέλους.
  4. Εναλλακτική / Ολιστική Ιατρική που περιλαμβάνει Ομοιοπαθητικούς, Βελονιστές, Διατροφολόγους, Ψυχολόγους με συμμετοχή 20-30€ (ανάλογα με την ειδικότητα).
  5. Ετήσιο Έλεγχο ( CheckUp ) που περιλαμβάνει αιματολογικό έλεγχο, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο.

Value For Money

Ενώ μόνο το κόστος των προληπτικών εξετάσεων στην αγορά κυμαίνεται στα 360€-480€, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Wise Act σας παρέχεται δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με κόστος μόνο 159€ ανά έτος, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράμματα και με απόλυτη διαφάνεια.

Δημοσιεύθηκε από: Ακτίνα Παλαιολόγου

Η πρόληψη έρχεται πριν την νόσο.

eBook
Ο πλήρης Οδηγός για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου.
Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, άλλαξε το τρόπο ζωής και μείωσε τον κίνδυνο για τον καρκίνο.

Κατεβάστε το eΒook δωρεάν

Μοιράσου μαζί μας τη σκέψη σου