Επικοινωνήστε μαζί μας στο:210 6843888 | info@wiseup.gr
True Stories
Close

WiseAct

Καθημερινά θέτουμε στόχο να πετύχουμε την ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους διάγνωσης του γυναικείου καρκίνου και κυρίως για την έγκαιρη πρόληψη της νόσου.

Έπειτα από λεπτομερή στατιστική έρευνα που διενεργήσαμε με ευρύ αντιπροσωπευτικό δείγμα, διαπιστώσαμε πως ένα πολύ μεγάλο μέρος των Ελληνίδων αποφεύγει τους ετήσιους έλεγχους λόγω του φόβου και κυρίως λόγω του υψηλού κόστους των εξετάσεων, το οποίο πολλές φορές δεν καλύπτουν τα ταμεία. Για αυτό τον λόγο, αποφασίσαμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε γυναίκα που παλεύει με τον καρκίνο και να λάβουμε ενεργή δράση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σχεδιάσαμε λοιπόν το WiseAct

ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Τι είναι το WiseAct;

Πιο συγκεκριμένα, το WiseAct αποτελεί έμπνευση της αξιόπιστης εταιρείας DAEDALUS Life Insurance & Reinsurance Brokers και αποτελεί την πλήρη πρωτοβάθμια κάλυψη της γυναίκας χωρίς όριο ηλικίας. Είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα, το οποίο επικεντρώνεται στον γυναικείο καρκίνο (μήτρα, τράχηλο, μαστό) ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑΜΕΙΟΥ. Αφορά όλες τις ηλικίες, από τον πρώτο μήνα γέννησης έως 99 ετών, ενώ ταυτόχρονα είναι το μόνο προϊόν τέτοιου είδους στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά το οποίο ασφαλίζει γυναίκες που ήδη παλεύουν με τον καρκίνο.

Τι καλύπτει;

Με το WiseAct καλύπτεται η επίσκεψη σε γιατρούς όπως παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό, γυναικολόγο και χειρούργο, σε μία πληθώρα συμβεβλημένων ιατρικών κέντρων. Επιπλέον, καλύπτεται η επίσκεψη σε ιδιωτικά ιατρεία μόνο με 15-20€ καθώς επίσης και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗ. Τέλος, με το WiseAct έχετε απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία σε τιμές Φ.Ε.Κ., είτε έχουν ταμείο είτε όχι, καθώς και ποικίλες άλλες καλύψεις όπως φυσιοθεραπείες, ψυχολογική υποστήριξη, ακόμα και ολιστική-εναλλακτική ιατρική με πολύ μικρή συμμετοχή.

Σχέδιο Παροχών

Με απλά λόγια, πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα περίθαλψης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που παρέχει πλήρη ιατρική κάλυψη για τη γυναίκα κάθε ηλικίας.
Ενώ το κόστος των προληπτικών εξετάσεων στην αγορά κυμαίνεται στα 340-480€, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Wise Act σας παρέχουμε δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πακέτο γυναικολογικών εξετάσεων, σε έγκυρα διαγνωστικά κέντρα, με κόστος μόνο 159€ ανά έτος. Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό μας πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε και σε μορφή PDF.

Η καινοτομία του Wise Act βασίζεται στην ευρεία κάλυψη που προσφέρει, καθώς και στο επίδομα των 15.000€, το οποίο δίνεται σε περίπτωση πιθανής διάγνωσης της νόσου.

Η συνολική τιμή για το πρόγραμμα με την προσθήκη του επιδόματος ανέρχεται στα 239€ ανά έτος.

Προστάτευσε το σώμα σου με απλά βήματα

Ξεκίνα συμμετέχοντας στο WiseAct!