Επικοινωνήστε μαζί μας στο:210 6843888 | info@wiseup.gr
True Stories
Close

true-stories-p1

 

Για τις περισσότερες γυναίκες που σχεδιάζουν την ημέρα του γάμου τους αυτό αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία.

Για την Sarah Williams, όμως, από την Αυστραλία εκτός από τη μεγάλη μέρα που πλησίαζε, εκείνη σχεδίαζε και κάτι ακόμη: τη μαστεκτομή της. Παντρεύτηκε το σύντροφό της, Tom Williams, στις 30 Ιανουαρίου έχοντας περάσει εννέα χρόνια μαζί του. Στη συνέχεια, μια εβδομάδα αργότερα πέταξε στη Μελβούρνη για να κάνει τη χειρουργική επέμβαση στο στήθος της.

Η 28χρονη είχε διαγνωστεί με μια μετάλλαξη η οποία της έδινε πιθανότητες 65% να εμφανίσει καρκίνο του μαστού στη διάρκεια της ζωής της. Βλέποντας τη μητέρα της να παλεύει επίσης με τον καρκίνο του μαστού, πέρασε τα χρόνια της μετά τα 20 να κάνει συνεχώς εξετάσεις για την υγεία της νιώθοντας ότι δεν μεγαλώνει όπως τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της.

true-stories-p2

 

Είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει μαστεκτομή όταν αποκτήσει παιδιά αλλά τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να το κάνει λίγο μετά το γάμο της και συγκεκριμένα μια εβδομάδα μετά καθώς την είχαν ενημερώσει ότι ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου, ενώ θα ήταν έγκυος, ή θα είχε ένα μικρό παιδί, ήταν πολύ μεγάλη. Ο σύζυγός της, την στήριξε στην απόφασή της καθώς και ο ίδιος είχε δώσει τη δική του μάχη με τον καρκίνο πριν από πέντε χρόνια.

 

true-stories-p3

 

Το ζευγάρι έχει πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Καθ’ όλη τη διάρκεια και της προετοιμασίας του γάμου τους αλλά και της χειρουργικής επέμβασης της Sarah, οι φίλοι τους ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί και έμειναν στο πλευρό τους σε όλο αυτό το ταξίδι.

Η ίδια αναφέρει ότι αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που πήρε τις κατάλληλες πληροφορίες και έλαβε τις συγκεκριμένες αποφάσεις για την υγεία της. Σήμερα μοιράζεται την ιστορία της για να δώσε κουράγιο σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

 

true-stories-p4

Δημοσιεύθηκε από: Ευαγγελία Κολαΐτη

Η πρόληψη έρχεται πριν την νόσο.

eBook
Ο πλήρης Οδηγός για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου.
Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, άλλαξε το τρόπο ζωής και μείωσε τον κίνδυνο για τον καρκίνο.

Κατεβάστε το eΒook δωρεάν

Μοιράσου μαζί μας τη σκέψη σου