Επικοινωνήστε μαζί μας στο:210 6843888 | info@wiseup.gr
True Stories
Close

Στη Wise Up δρούμε ενάντια στον γυναικείο καρκίνο

Έμπειροι συνεργάτες σας προσφέρουν ασφάλεια και κάλυψη

Έμπειροι συνεργάτες σας προσφέρουν ασφάλεια και κάλυψη

Συνεργαζόμαστε με κορυφαία ιατρικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα

Συνεργαζόμαστε με κορυφαία ιατρικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα

Σχεδιάζουμε πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης υγείας

Σχεδιάζουμε πρωτοποριακά προγράμματα περίθαλψης υγείας με την υποστήριξη της New Health System

Στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό αγώνα του Make a Wish

Στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό αγώνα του Make a Wish

Προχώρα στην Έγκαιρη Πρόληψη

Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, η Daedalus Life αποφάσισε να διευρύνει τις υπηρεσίες της και να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της περίθαλψης υγείας της γυναίκας. Με το Wise Act εξειδικεύεται, για πρώτη φορά, στο θέμα της πρόληψης του γυναικείου καρκίνου, παρέχοντας πλήρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες λύσεις περίθαλψης και υποστήριξης.

Στο Wise Up στεκόμαστε πλάι σε κάθε γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Τα Δεδομένα

timeline-300-1

Είναι αλήθεια πως οι διάφοροι τύποι του γυναικείου καρκίνου (μαστού, μήτρας, τραχήλου) ολοένα και αυξάνονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις Η.Π.Α. τα κρούσματα ξεπερνούν τα 200.000 ετησίως, ενώ στην Ελλάδα περίπου 4.500 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού κάθε χρόνο.

Ταυτόχρονα, όλο και περισσότερες επώνυμες γυναίκες μοιράζονται δημόσια την εμπειρία τους, ενθαρρύνοντας κάθε άλλη γυναίκα του πλανήτη στην προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

Τα Πορίσματα

Οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν καρποί μιας ολοκληρωμένης επιστημονικής έρευνας που πραγματοποιήσαμε με την υποστήριξη επώνυμης στατιστικής εταιρείας.

Τα πορίσματά μας συμπυκνώνονται σε δύο βασικά συμπεράσματα: τη σημασία της ενημέρωσης για την αντιμετώπιση του γυναικείου καρκίνου καθώς και την έλλειψη ουσιαστικής οικονομικής στήριξης στις γυναίκες που επιθυμούν να υποβληθούν στις σχετικές προληπτικές εξετάσεις. Αυτό σημαίνει πως πολλες γυναίκες, λόγω του κόστους των εξετάσεων, αποφεύγουν τους τακτικούς προληπτικούς ελέγχους με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκτεθειμένες στον κίνδυνο και την αβεβαιότητα.

timeline-300-2

Η Απάντησή μας στον καρκίνο

timeline-300-3

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση, η ομάδα του Wise up σε συνεργασία με την εταιρεία DAEDALUS Life Insurance & Reinsurance Brokers αποφάσισε να καλύψει τις υπάρχουσες ελλείψεις και να λάβει ενεργή δράση στον αγώνα κατά του γυναικείου καρκίνου. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε το WiseAct.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα περίθαλψης, το οποίο παρέχει, για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, πλήρη κάλυψη στις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις που μπορούν να διαγνώσουν έγκαιρα και έγκυρα τη νόσο του γυναικείου καρκίνου.

Με το WiseAct κάθε γυναίκα μπορεί να έχει έναν δυνατό σύμμαχο ενάντια στον καρκίνο.

Προχώρα στην Έγκαιρη Πρόληψη

Ξεκίνα συμμετέχοντας στο WiseAct!