Επικοινωνήστε μαζί μας στο:210 6843888 | info@wiseup.gr
True Stories
Close

Μία εξέταση ρουτίνας έμελλε να αλλάξει τη ζωή μιας ολόκληρης οικογένειας! Σοκαρισμένοι οι γονείς της Πίπα Κόουλ από τις ΗΠΑ άκουσαν τους γιατρούς να τους λένε πως το κοριτσάκι τους έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο.

Εκείνη ήταν ενός έτους… Χαμογελούσε, δεν ήξερε ότι καλείται να δώσει μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα θα δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο…

tromaktiko752.jpg
Οι επιπλέον εξετάσεις κατά τη διάρκεια των τριών επόμενων ετών αποκάλυψαν ότι είχε επτά όγκους στον εγκέφαλό της και ένα άλλο σύμπλεγμα στη ράχη της.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι είπαν στους γονείς της, ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω για την κόρη τους. Είχαν κάνει μία ακτινοθεραπεία αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν άλλαζε!

Collage.jpg
Μάλιστα, τους ξεκαθάρισαν ότι θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνο για μερικές εβδομάδες. Το ζευγάρι προσπάθησε να κάνει τις τελευταίες εβδομάδες του παιδιού του όσο πιο χαρούμενες γινόταν και έκαναν οικογενειακές διακοπές σε ένα θεματικό πάρκο της Disney.

Οχτώ μήνες μετά το κοριτσάκι, το οποίο ήταν ακόμα ζωντανό παρά τις προβλέψεις των γιατρών, έκανε κάποιες εξετάσεις. Και τότε συνέβη το απίστευτο… Οι γιατροί έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί εντελώς!

3849421400000578-0-image-a-32_1473761894761.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ακτινοθεραπείες στις οποίες είχε υποβληθεί η μικρή τον Δεκέμβριο του 2015 είχαν μια καθυστερημένη αντίδραση. Αλλά δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά πώς εξαφανίστηκε ξαφνικά ο καρκίνος.

«Οι γιατροί πιστεύουν ότι είναι ένα θαύμα και θεωρούν ότι οι όγκοι της έφυγαν με την ακτινοθεραπεία που έγινε τον Δεκέμβριο, αλλά χρειάστηκαν κάποιοι μήνες για να λειτουργήσει αυτή σωστά», λέει η μητέρα της.

tromaktiko753.jpg
Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη κάτι τέτοιο και πλέον απολαμβάνουν το κάθε λεπτό με την υγιή κόρη τους, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το θαύμα που συνέβη.

 

Πηγή: http://www.star.gr/

Δημοσιεύθηκε από: Ακτίνα Παλαιολόγου

Η πρόληψη έρχεται πριν την νόσο.

eBook
Ο πλήρης Οδηγός για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου.
Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, άλλαξε το τρόπο ζωής και μείωσε τον κίνδυνο για τον καρκίνο.

Κατεβάστε το eΒook δωρεάν

Μοιράσου μαζί μας τη σκέψη σου