Επικοινωνήστε μαζί μας στο:210 6843888 | info@wiseup.gr
True Stories
Close
Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του πατέρα της Jessica, του κοριτσιού των φωτογραφιών που προκάλεσαν παγκόσμια συγκίνηση.

Η τετράχρονη που συγκλόνισε αποκαλύπτοντας το αληθινό πρόσωπο του καρκίνου, πέθανε σήμερα το πρωί

«Νιώθω τόσο θλίψη όσο και ανακούφιση να ανακοινώνω σε όλους σας πως η Jessica βρήκε επιτέλους ειρήνη σήμερα, στις επτά το πρωί. Δεν υποφέρει πλέον και δεν αισθάνεται τον πόνο των φυσικών περιορισμών του σώματός της. Τώρα η πριγκίπισσα μου έχει βγάλει φτερά αγγέλου και πάει να παίξει με τους φίλους και αγαπημένους. Θα παρακολουθεί από εκεί που είναι τον μικρό της αδελφό και εμάς μέχρι που μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε και πάλι. Χθες το βράδυ, μου επέτρεψε τελικά να την κρατήσω στα χέρια μου και είχαμε μια μεγάλη αγκαλιά και της είπα πόσο πολύ την αγαπούσα. Της είπα και πάλι ότι μπορούσε να κλείσει τα μάτια της και να πάει για ύπνο και τη φίλησα στο μέτωπό της και τα χείλη της πολλές φορές. Φαίνεται πως αυτό ήταν που χρειαζόταν για να επιτρέψει στον εαυτό της να βρει παρηγοριά στο πέρασμα της, καθώς οκτώ ώρες μετά την αγκαλιά μας, πήρε την τελευταία της αναπνοή. Ήταν το κορίτσι του μπαμπά από την αρχή, ακόμη και μέχρι το τέλος. Νιώθω σαν ένα τεράστιο μέρος του εαυτού μου να έχει μόλις αποσχιστεί αλλά είμαι τόσο ευτυχής που μπορούσα να της δώσω άνεση στις τελευταίες ώρες της που της πέρασε ειρηνικά και γαλήνια. Σας ευχαριστώ όλους μοιραστήκατε ένα μέρος του ταξιδιού μας. Ζητώ προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς μου, καθώς θρηνούμε την απώλεια της πριγκίπισσάς μας».

1097639_c01_1

Με αυτό το σπαρακτικό μήνυμα, ο Andy Whelan, o πατέρας της 4χρονης που πριν λίγες εβδομάδες είχε συγκλονίσει εκατομμύρια ανθρώπους, αποχαιρέτησε σήμερα την κόρη του. Η ιστορία τους είχε κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από δημοσιεύματα και είχε προκαλέσει ένα τεράστιο κίνημα προσφοράς και συμπαράστασης.

Ο Andy Whelan, ηλεκτρολόγος που ζει με την οικογένειά του στο Lancashire είχε αποφασίσει να συστήσει στον κόσμο το δράμα της μικρής Jessica φωτογραφίζοντάς την και αποκαλύπτοντας την χειρότερη πλευρά του καρκίνου – εκείνη που κανένας γονιός δεν θα ήθελε ποτέ να βιώσει. Στις 2 Νοεμβρίου είχε κάνει γνωστό πως οι γιατροί έδιναν στην Jessica μόλις τέσσερις εβδομάδες ζωής. Λίγο νωρίτερα από τις προβλέψεις, το μικρό κορίτσι πέθανε. Οι γονείς της, ο Andy και η Nicki, πήραν την οδυνηρή απόφαση να διακόψουν την επίπονη θεραπεία της νωρίτερα αυτό το έτος όταν οι γιατροί είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή της.

Περισσότεροι από 3.300 άνθρωποι έσπευσαν να προσφέρουν πάνω από 80.000 ευρώ για την Jessica στη σελίδα GoFundMe, έτσι ώστε να μπορέσει να απολαύσει και να βιώσει ευχάριστες εμπειρίες τις τελευταίες εβδομάδες που της απέμεναν.

Πηγή: www.lifo.gr

Δημοσιεύθηκε από: Ακτίνα Παλαιολόγου

Η πρόληψη έρχεται πριν την νόσο.

eBook
Ο πλήρης Οδηγός για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου.
Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, άλλαξε το τρόπο ζωής και μείωσε τον κίνδυνο για τον καρκίνο.

Κατεβάστε το eΒook δωρεάν

Μοιράσου μαζί μας τη σκέψη σου